sâmbătă, 17 octombrie 2009

CONFERINŢA DE BUNE PRACTICI-3.OCT.09 ROŞIA MONTANĂ



Toamnă…final de ateliere şi un bun moment pentru a schimba impresii, idei, pentru a revedea prieteni sau a ne face alţii noi.După ce soarele verii toride ne-a mângâiat iar glasurile copiilor s-au auzit asemenea greierilor, toamna ne-a adunat la Conferinţa de Bune Practici cu speranţa că fiecare are ceva de dat din preaplinul sufletului .
Ne-am scos pălăria în faţa dascălilor veniţi să-şi prezinte activitatea din atelierele de vară, au fost premiaţi voluntarii care în „Luna Educaţiei” au fost dascăli pentru o zi şi am participat la un atelier interactiv condus de Simona –Elena Bernat, Cluj Napoca. Am învăţat că e OK să fii diferit , să ai nevoie de ajutor, să porţi culori şi pălării diferite.
Am simţit în aer acea magie a lucrului bine făcut în numele copiilor şi a educaţiei , a „Şcolii care te face mare”.
Jos pălăria dragi colegi şi colaboratori!






Au participat la conferinţă echipa OVR Bucureşti, dascăli din Potlogi, DB, din Horezu-Dolj care au prezentat Concursul naţional „Cea mai frumoasă şcoală de vară” la care atelierele noastre au luat 4 premii, dascăli de la Şcoala Internaţională Cluj Napoca , dascăli din cele 22 de ateliere desfăşurate în cadrul parteneriatului.